Nytt år och nya tag för inkludering och funktionsvariation

Dela artikeln:

Facebook
LinkedIn
X

Uppdrag med föreläsningar, utbildningar och moderering samt tillgänglighetsanalyser av webbsidor. Många energifyllda möten med vårt företagarnätverk Unique Power entrepreneurs. Plus en massa hyllade inlägg och fler följare på sociala medier. Som grädde på moset – en av finalisterna till mångfaldspriset Diversity Index Award. Ja 2021 var minst sagt ett händelserikt år för Unique Power. Nu blickar vi framåt och fortsätter vårt arbete för inkludering och funktionsvariation. 2022 är här och nu kör vi!

Prisutdelningen Diversity Index Award stor gruppbild med 22 personer på scen. Anna och Yasmin är en av dessa. Bakom syns en projektorbild med texten "Finalister Mångfaldspriset Diversity Index Award 2021

Bild: Finalisterna för Diversity Index Award-priset 2021 för alla kategroier.

Prisutdelningen Diversity Index Award liten gruppbild med sju personer på scen, 3 personer i rullstol, 4 personr stående. Yasmin och Anna är två av dessa. alla ler mot kameran och håller i diplom. 5st är kvinnor, 2 män. Bakom syns en projektorbild med texten Jönsson & Misa AB

Bild: Vi som var finalister i kategorin funktionsnedsättning.

Tack Yasmin Nilson!

Yasmin sitter intill Anna i, närbild på prisutdelning. Yasmin har halvlångt brunt hår, klädd i lila topp med knut runt halsen, svart skinnjacka svarta byxor, nedtill syns drivringar på rullstolen. Anna står intill med långt blont hår, svart skinnjacka, svart/vit-randig klänning och håller i sin vita käpp. Båda ler mot kameran.

Bild: Unique Powers grundare Anna Bergholtz och Yasmin Nilson på diversity Index Award-galan.

Till att börja med tackar vi våra kunder för alla spännande uppdrag vi fått ta oss an under 2021. Vi vill också skicka kärlek till alla er som följer oss och stöttar oss i vårt arbete. Det betyder mycket för oss. Vi vill också rikta extra mycket kärlek till bästa Yasmin Nilson som var med och grundade Unique Power, och som slutade under hösten 2021. Tack Yasmin för ditt engagemang och för att du var med och påbörjade arbetet med en unik plattform som kommer att göra stor skillnad för inkludering. Yasmin kommer att finnas kvar som medlem i vårt företagarnätverk, och kommer för alltid ha en speciell plats i Unique Powers historia och hjärta.

Hur kan man inkludera personer med funktionsnedsättning?

Under 2022 kommer vi att fortsätta utveckla Unique Power. Fastän många företag vet att mångfald är lönsamt och att inkludering är hållbart, finns det en osäkerhet kring hur man gör i praktiken. Hur inkluderar man personer med funktionsnedsättning på sin arbetsplats? Hur gör man produkter och tjänster smartare och användbara för alla? Hur arbetar man med rekrytering och representation och tar tillvara på olika perspektiv? Allt det här kan vi hjälpa till med.

Hör av dig på e-post: [email protected]

Vill du ha inspiration och tips? Följ oss på våra sociala medier!

Unique Power på instagram

Unique Power på Facebook

Driver du företag och har funktionsnedsättning?

Vi måste förstås påminna om vårt företagarnätverk som bara växer. I dagsläget är vi 107 medlemmar och nästa möte körs den 20:e januari 2022.

Driver du företag och har en funktionsnedsättning? Välkommen att gå med i vårt företagarnätverk Unique Power Entrepreneurs! Här utbyter vi erfarenheter, stöttar varandra och samarbetar. Företagarnätverket är också en möjlighet för dig som företagare att få fler uppdrag, eftersom vi på Unique Power får in uppdragsförfrågningar som kanske kan passa just dig.

Du ansöker om medlemskap till företagarnätverket Unique Power Entrepreneurs via vår Facebook-grupp här:

Företagarnätverk – Unique Power Entrepreneurs

Använder du inte Facebook går det även att ansöka om medlemskap via e-post: [email protected]

Med detta önskar vi god fortsättning och ser fram emot ett nytt spännande år.