Två kvinnor syns prata i ett rum bland flera andra personer

Rådgivning och testpersoner med funktionsnedsättning

Vill du skapa bättre innovationer? Öka affärsnyttan? Utveckla mer hållbara och smarta produkter och tjänster? Säkerställa att du inkluderar alla, oavsett funktionsförmåga?

Då är det smart att ta tillvara på kompetens och perspektiv hos personer med funktionsnedsättning.

Vi kan hjälpa dig med rådgivning, att hitta testpersoner med funktionsnedsättning och att genomföra användartester. Hör av dig så finner vi en lösning som passar dig och din verksamhet.

Användartest av personer med funktionsnedsättning

För att du ska kunna utveckla tjänster/produkter som funkar för alla, eller för att testa existerande tjänster/produkter och förbättra dess tillgänglighet kan vi hjälpa dig med användartester. Först kartlägger vi ditt behov och pratar igenom hur du vill göra användartesterna, och därefter kan vi förse dig med personer som har olika former av funktionsnedsättningar.

Läs mer här om hur användartester av personer med funktionsnedsättning kan gå till

Våga fråga om funktionsnedsättning!

För att kunna mötas på bästa sätt och inkludera alla , behöver vi prata om sådant vi inte känner till. Kanske har du frågor du aldrig vågat ställa om funktionsnedsättning? Kanske undrar du över vardagen med synliga och osynliga funktionsnedsättningar, eller hur det är att ha en viss diagnos?
Vi ger dig en unik möjlighet att våga fråga och få svar. Syftet med denna tjänst är att ge kunskap för ökad inkludering och för att förebygga och motverka fördomar och otillgänglighet. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig och din verksamhet.

Vill du veta mer?

Låter detta som något som skulle passa dig eller ditt företag?

Har du frågor och vill bolla upplägg?