Man och kvinna pratar i föreläsningsrum framför en whiteboard. Mannen har grå kostym, kort gråsvart hår och håller i en mikrofon. Kvinnan har svartvitranding tröja och headset.

Anlita oss

Vi arbetar alltid utifrån funktionalitetsperspektivet. Syftet med våra tjänster är att bidra till en mer inkluderande och hållbar värld, som ger vinster till oss alla. Tack vare våra unika kompetenser och perspektiv, tillsammans med experter, nätverk och samarbeten vi knutit till oss har vi ett brett utbud. Vi erbjuder färdiga paket med konkreta lösningar eller skräddarsyr efter behov. Vi ger också individstärkande vägledning och coaching, för personer med funktionsnedsättning.

Föreläsning och utbildning

Vi erbjuder färdiga paket för föreläsning och utbildning, men skräddarsyr även efter behov. Med våra unika kompetenser och perspektiv, tillsammans med experter, nätverk och samarbeten vi knutit till oss kan vi erbjuda mer än det som står här. Hör av dig om dina önskemål, så hjälper vi dig!

Läs mer om föreläsning och utbildning

Rådgivning och testpersoner med funktionsnedsättning

Behöver du som företag och organisation ett funktionalitetsperspektiv? Söker du personer med funktionsnedsättning som kan testa produkter och tjänster eller ge råd och ingå i en referensgrupp? Berätta om dina önskemål, så hjälper vi dig att hitta rätt personer.

Rekrytering, representation och funktionsvariation

Kanske vet du att inkludering och funktionsvariation är hållbart och lönsamt, men är osäker på hur du ska göra för att ta tillvara på kompetens och perspektiv hos personer med funktionsnedsättning. Vi kan hjälpa dig med frågor som berör rekrytering och bredda normerna på din arbetsplats. Vi stöttar även företag som vill få en ökad representation av personer med funktionsnedsättning i reklam och media. Du ges kunskap om funktionalitetsperspektivets innebörd och konkreta verktyg för hur du kan inkludera fler, oavsett funktionsförmåga.

Våga fråga om funktionsnedsättning!

För att kunna mötas på bästa sätt, behöver vi prata om sådant vi inte känner till och våga fråga. För hur ska vi annars kunna veta om vi inte har kunskap? Har du frågor du aldrig vågat ställa om funktionsvariation, funktionsnedsättning eller en viss diagnos? Vi hjälper dig att våga fråga och ger sedan svar på dina frågor. Stort eller smått, frågan är fri. Prata med oss så skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig och din verksamhet.

Tre kvinnor sitter bredvid varandra på varsin stol. I mitten ligger en ledarhund i vit sele.

På uppdrag hos Microsoft

Unique Powers medgrundare Anna Bergholtz blev inbjuden till att delta på Microsofts firande av Global Accessibility Awareness Day. På bilden från vänster sitter Stina Biärsjö, Customer Success Manager, i mitten Anna Bergholtz och till höger Hélène Barnekow, VD på Microsoft Sverige.