Svartvit bild på en man med vit skjorta och svart väst som sitter i rullstol. Han sitter vid ett skrivbord med headset och laptop.

Anlita oss

Vi arbetar alltid utifrån funktionalitetsperspektivet. Syftet med våra tjänster är att bidra till en mer inkluderande och hållbar värld, som ger vinster till oss alla. Tack vare våra unika kompetenser och perspektiv, tillsammans med experter, nätverk och samarbeten vi knutit till oss har vi ett brett utbud. Vi erbjuder färdiga paket med konkreta lösningar eller skräddarsyr efter behov. Vi ger också individstärkande vägledning och coaching, för personer med funktionsnedsättning.

Våga fråga om funktionsnedsättning!

För att kunna mötas på bästa sätt, behöver vi prata om sådant vi inte känner till och våga fråga. För hur ska vi annars kunna veta om vi inte har kunskap? Har du frågor du aldrig vågat ställa om funktionsvariation, funktionsnedsättning eller en viss diagnos? Vi hjälper dig att våga fråga och ger sedan svar på dina frågor. Stort eller smått, frågan är fri. Prata med oss så skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig och din verksamhet.

Rådgivning och testpersoner med funktionsnedsättning

Behöver du som företag och organisation ett funktionalitetsperspektiv? Söker du personer med funktionsnedsättning som kan testa produkter och tjänster eller ge råd och ingå i en referensgrupp? Berätta om dina önskemål, så hjälper vi dig att hitta rätt personer.

Tre kvinnor sitter bredvid varandra på varsin stol. I mitten ligger en ledarhund i vit sele.

På uppdrag hos Microsoft

Unique Powers medgrundare Anna Bergholtz blev inbjuden till att delta på Microsofts firande av Global Accessibility Awareness Day. På bilden från vänster sitter Stina Biärsjö, Customer Success Manager, i mitten Anna Bergholtz och till höger Hélène Barnekow, VD på Microsoft Sverige.

Rekrytering, representation och funktionsvariation

Kanske vet du att inkludering och funktionsvariation är hållbart och lönsamt, men är osäker på hur du ska göra för att ta tillvara på kompetens och perspektiv hos personer med funktionsnedsättning. Vi kan hjälpa dig med frågor som berör rekrytering och bredda normerna på din arbetsplats. Vi stöttar även företag som vill få en ökad representation av personer med funktionsnedsättning i reklam och media. Du ges kunskap om funktionalitetsperspektivets innebörd och konkreta verktyg för hur du kan inkludera fler, oavsett funktionsförmåga.

Tillgängliga hemsidor och digital tillgänglighet

Vill du ligga i framkant på webben? Genom oss får du unik kompetens för att säkerställa att din hemsida fungerar och är tillgänglig för fler, till exempel personer som använder skärmläsare. En tillgänglig hemsida ger positiva följder som högre rankning på sökmotorer som Google och dessutom ett bättre anseende hos dina kunder då du visar att du vill göra din information tillgänglig för så många som möjligt.

Läs mer om tillgängliga hemsidor och digital tillgänglighet

Föreläsning och utbildning

Vi erbjuder färdiga paket för föreläsning och utbildning, men skräddarsyr även efter behov. Med våra unika kompetenser och perspektiv, tillsammans med experter, nätverk och samarbeten vi knutit till oss kan vi erbjuda mer än det som står här. Hör av dig om dina önskemål, så hjälper vi dig!

Läs mer om föreläsning och utbildning