Man och kvinna pratar i föreläsningsrum framför en whiteboard. Mannen har grå kostym, kort gråsvart hår och håller i en mikrofon. Kvinnan har svartvitranding tröja och headset.

Anlita oss

Vårt arbete handlar om att förse dig med kunskap och inspiration i frågor som rör inkludering och funktionsnedsättning. Vi hjälper dig öka din kunskap och hitta rätt kompetens inom området. Vi lotsar dig rätt och hjälper dig och din verksamhet att bli mer inkluderande, hållbar och lönsam.

Här hittar du information om våra föreläsningar, utbildningar, användartester och rådgivning samt stöd vid rekrytering och representation. Vi skräddarsyr även upplägg efter dina behov. Hör gärna av dig och berätta om dina önskemål så hittar vi en lösning som passar dig.

Föreläsning och utbildning om funktionsnedsättning

Vi har ett brett utbud av utbildningar, workshops och föreläsningar som berör både synliga och osynliga funktionsnedsättningar. Som exempelvis att utforma inkluderande och universellt, hur du syntolkar eller insiktsutbildning där du får uppleva hur det är att ha olika funktionsnedsättningar. Vi är flexibla och erbjuder fysiska eller digitala aktiviteter både på svenska och engelska vid behov.

Läs mer om föreläsning och utbildning här

Rådgivning och användartester

Behöver du personer med erfarenhet av funktionsnedsättning som kan testa produkter eller tjänster, ge råd eller ingå i en referensgrupp? Vi har ett nätverk av personer med  synliga och osynliga funktionsnedsättningar och erbjuder olika typer av rådgivning och användartester. Berätta om dina önskemål och behov, så hjälper vi dig med en lösning som passar dig och din verksamhet.

Läs mer om Rådgivning och testpersoner här

Rekrytering, representation och funktionsvariation

Kanske vet du att inkludering och funktionsvariation är smart, hållbart och lönsamt, men är osäker på hur du ska göra för att ta tillvara på kompetens och perspektiv hos personer med funktionsnedsättning. Vi kan hjälpa dig med frågor som berör rekrytering och bredda normerna på din arbetsplats.

Vi stöttar även företag som vill få en ökad representation av personer med funktionsnedsättning i exempelvis reklam och media. Hör av dig så hittar vi ett upplägg som passar dig och din verksamhet.

Tre kvinnor sitter bredvid varandra på varsin stol. I mitten ligger en ledarhund i vit sele.

På uppdrag hos Microsoft

Unique Powers medgrundare Anna Bergholtz blev inbjuden till att delta på Microsofts firande av Global Accessibility Awareness Day. På bilden från vänster sitter Stina Biärsjö, Customer Success Manager, i mitten Anna Bergholtz och till höger Hélène Barnekow, VD på Microsoft Sverige.