Fatmir går med sin ledarhund Komet går på en grusväg intill en sjö med buskage runtom. Fatmir har kort brunt hår, skägg och ler. Han har på sig svart fleecejacka, blåa jeans och mörka sneakers. I sele håller han sin mörka ledarhund som går just framför.

Inspirationsföreläsning. Från Mörker till Framgång

Från mörker till framgång är en inspirationsföreläsning med Fatmir Seremeti. Du får hänga med på en gripande föreläsning om hans resa från att ha förlorat synen till att bli en paralympisk idrottare, inspirerande talare och en framträdande influenser med nästan 100.000 följare på sociala medier.
Genom sin föreläsning erbjuder Fatmir verkliga insikter i att övervinna motgångar och betydelsen av teamwork, ledarskap och målsättning – med målet att utrusta deltagarna med verktyg för både personlig och professionell utveckling. En föreläsning där deltagarna får nya perspektiv samt inspiration och kunskap från livet med funktionsnedsättning.

Vad får deltagarna med sig?

  • Förståelse för att navigera genom livets utmaningar.
  • Verktyg för att uppnå personliga och professionella mål.
  • Insikter i vikten av teamwork, ledarskap och målsättning.
  • Motivation och inspiration för att överkomma hinder.

Upplägg

Föreläsningen skräddarsys utifrån dig som kund, aktuella behov eller tema men utgår alltid ifrån Fatmirs historia som en röd tråd.

  • Berättelsen om Fatmirs resa från mörker till framgång.
  • Lärdomar från att överkomma personliga och professionella utmaningar.
  • Vikten av effektivt ledarskap och samarbete inom team.
  • Tekniker för att sätta och uppnå mål.
  • En interaktiv frågestund med Fatmir. Där bland annat frågor om tillgänglighet och livet med funktionsnedsättning kan belysas.

Målgrupp

Föreläsningen riktar sig till ett brett spektrum avdeltagare, från exempelvis företag och organisationer som söker inspiration för sina team, till individer som möter personliga utmaningar, samt utbildningsinstitutioner och ideella organisationer.
Passar också för att inspirera i frågor om funktionsnedsättning och tillgänglighet.

Om Föreläsaren Fatmir Seremeti

Fatmir Seremeti är en paralympisk idrottare, inspirerande talare och en inflytelserik personlighet på sociala medier. Genom sina erfarenheter och insikter erbjuder han ett unikt perspektiv på hur man kan övervinna utmaningar och uppnå sina drömmar.

Sagt om Fatmir som föreläsare

  
“Tack för en fantastisk föreläsning och en aktivitet som verkligen får en att tänka till och att inte ta allt för givet. En föreläsning som ger en perspektiv på livet samtidigt en energiboost för samtliga som var och lyssnade på Fatmir hur man tar sig från mörker till framgång. Vi på Red Bull är tacksamma för att du delade med dig och på vilket sätt du gjorde det Fatmir.”

Esbjörn Boström, Regional Manager at Red Bull Sweden

“Känslan när 40 personer sitter tysta och stilla, lyssnar, blir berörda, imponerade, får tankeställare och emellanåt brister ut i skratt… Den känslan infann sig när Fatmir höll sin föreläsning ”Från mörker till Framgång” på vår Nordiska KickOff. Eftersom det var deltagare från alla Nordiska länder och Spanien hölls det på Engelska, lätt att förstå. Rekommenderar Fatmirs föreläsning starkt om du vill ge deltagarna en känsla och kämparglöd att ta med sig från er aktivitet.”
Lena Kronborg, Marketing Manager Nordic Region på SALTO Systems

“Fatmirs berättelse berör och inspirerar. Han är en skicklig föreläsare och budskapet går inte att missa. Han föreläste för all min personal i uppstarten av terminen och det var väldigt uppskattat. Många positiva och fina kommentarer i utvärderingen efteråt. Jag kan varmt rekommendera ”Från mörker till framgång”. Föreläsningen passar i många olika sammanhang och verksamheter.”
Ingela Svahn Rektor Värner Rydénskolan

Vill du veta mer?

Låter detta som något som skulle passa dig eller ditt företag?

Har du frågor och vill bolla upplägg?