Filip Reineby porträttbild. Han har brunt hår kammat i sidbena, ler och tittar mot kameran. Han har en ljusblå skjorta. I bakgrunden syns en suddig skymt av fönster ut mot en tegelbyggnad.

Föreläsning. Våga tala och kommunicera

För att utvecklas, måste vi utmana oss själva. Oavsett vilka förutsättningar vi har och utmaningar vi möter, så är vår förmåga att kommunicera det viktigaste verktyget för att påverka vårt liv och vår karriär. Till och med när du lever med en talnedsättning som exempelvis stamning så finns det verktyg för att våga tala och kommunicera.

Visste du att 75% av alla människor tackar nej till avancemang i karriären om det innebär att tala inför andra eller anta andra kommunikativa utmaningar?
Det innebär att en majoritet av oss människor förlorar tid, pengar, chans till personlig utveckling och når sällan den framgång vi vill som medarbetare, ledare och entreprenörer på grund av att vi inte vågar eller vet hur vi når fram med våra budskap.

I denna föreläsning får du hjälp av någon som verkligen vet vad det innebär att möta utmaningar när man talar. Han kallar sig ”den stammande retorikern”och heter Filip Reineby.
Genom både sin personliga erfarenhet och retoriska utbildning hjälper Filip dig att hantera nervositet inför olika kommunikativa situationer och ger verktygen för att nå fram med ditt budskap samt teknikerna för att genom kroppsspråk och röst övertyga.

Som ett resultat av Filips föreläsningar kan ni:

  • Inspireras att våga kommunicera och boosta både er personliga utveckling och er karriär!
  • Skapa fler affärsmöjligheter och nå en snabbare tillväxt som företag och organisation!
  • Skapa engagemang hos ert team och era kunder och nå fram med era budskap på ett effektivt sätt!

Upplägg

Föreläsningen Våga tala och kommunicera anpassas utifrån dig som kund. Filip går bland annat igenom följande:

  • Vad innebär kommunikativa utmaningar och en talnedsättning som stamning.
  • Teknikerna för att skapa sig ett mindset för att våga ta sig an kommunikativa utmaningar och för att praktiskt hantera nervositet.
  • Teknikerna för att genom röst och kroppsspråk nå fram med sitt budskap på ett självsäkert, övertygande och förtroendeingivande sätt.

Målgrupp

Med tanke på att så många (75%) tackar nej till att prata inför andra så finns det människor i alla verksamheter som behöver kunskap och stöttning i att våga tala och kommunicera.
Föreläsningen ger därför lika mycket värde till företag, som kommuner, regioner, myndigheter och föreningar.

Om föreläsaren Filip Reineby – den stammande retorikern

Filip Reineby ”Den stammande retorikern” är en av Sveriges främsta experter inom områden som retorik, presentationsteknik och att våga kommunicera när osäkerhet och nervositet hindrar oss.
På ett unikt sätt kombinerar han sin erfarenhet från en neuromotorisk talnedsättning med en utbildning inom retorik och har bl.a. utsetts till en av “Sveriges unga entreprenörer och förebilder”.

På sociala medier, radio och TV delar Filip ofta med sig av sina 1000+ retoriska analyser och retoriska tips när han inspirerar chefer, medarbetare och entreprenörer att utvecklas som talare, ledare och kommunikatörer.

Sagt om Filip som föreläsare

“Helt suverän föreläsning! Så engagerande & inspirerande!”
Polisen, Stockholm

“Filip inspirerar andra att våga möta sina rädslor”
Ung Cancer

“Filip överträffade alla förväntningar och fångade hela publiken genom hela föreläsningen! Våra entreprenörer går hem med nya värdefulla insikter och verktyg!”
Frilans Finans

Vill du veta mer?

Låter detta som något som skulle passa dig eller ditt företag?

Har du frågor och vill bolla upplägg?