Svartvitt foto på Yasmin Nilson och Anna Bergholtz. De sitter med ryggarna mot varandra, kollar in i kameran och ler. Yasmin sitter i rullstol, har kavaj, randig slips, vit skjorta och jeans. Anna har vit skjorta, svart slips, svart väst och svarta kostymbyxor.

Vi är Unique Power

Unique Power är en samlad kraft med unika kompetenser och perspektiv. Vi hjälper företag och organisationer att bli bättre på inkludering, vilket bidrar till ökad hållbarhet och lönsamhet. I vårt arbete fokuserar vi på styrkorna med en funktionsnedsättning, och tillgången i funktionsvariation. Vi arbetar även med att coacha och stötta personer med normbrytande funktionalitet. Genom oss får du experterna på funktionalitetsperspektivet och funktionsvariation, samt vägledning från personer som själva vet hur det är att leva med funktionsnedsättning.

Unika kompetenser och perspektiv

Unique Power betyder unika kompetenser och perspektiv, som vi bär med oss tack vare våra erfarenheter av att leva med funktionsnedsättning. Tillsammans med experter, nätverk och samarbeten vi knutit till oss, bildar vi Unique Power – en samlad kraft som kan bidra till ovärderlig utveckling i samhället.

 

Svartvit porträtt av Yasmin Nilson som tittar mot kameran. Hon sitter i rullstol och håller händerna på höfterna. Hon har på sig skjorta, svart skinnjacka och jeans.
Staffan sitter vid dator med headset. Han har blont kort hår och har på sig en grå cardigan.

Anlita oss

Vi arbetar alltid utifrån funktionalitetsperspektivet. Syftet med våra tjänster är att bidra till en mer inkluderande och hållbar värld, som ger vinster till oss alla. Tack vare våra unika kompetenser och perspektiv, tillsammans med experter, nätverk och samarbeten vi knutit till oss har vi ett brett utbud. Vi erbjuder färdiga paket med konkreta lösningar eller skräddarsyr efter behov. Vi ger också individstärkande vägledning och coaching, för personer med funktionsnedsättning. 

Har du frågor eller särskilda önskemål? – hör av dig! Vi löser det mesta och kan lotsa dig rätt.

Anlita oss här

Blogg

På vår blogg hittar du artiklar om allt från möten med spännande personer till inspiration och tips. Klicka på rubrikerna för att läsa eller gå till bloggens startsida här.

Händer med tatuering skriver på datortangentbord
Svartvit porträttbild av Anna Bergholtz. Hon har långt blont hår och ler. Hon har på sig vit skjorta, svart slips och väst.

Företagarnätverk

Driver du företag och har en funktionsnedsättning?
Välkommen att gå med i vårt nätverk Unique Power Entrepreneurs! Här utbyter vi erfarenheter, stöttar varandra och samarbetar.

Till Facebookgruppen

Kontakta oss

Unique Power är under uppbyggnad. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till oss.

E-post:
kontakt@uniquepower.se

Anna Bergholtz mobil: 0704567811

Annas webbsida:
www.annabergholtz.se

Yasmins webbsida:
www.yasminnilson.se

Yasmin Nilson och Anna Bergholtz i fotostudio. Anna står på knä intill sin ledarhund.

Aktuellt

Här listar vi kommande aktiviteter.